Hoppa till sidans innehåll

Eskilstuna Open 2013


Välkomna till Eskilstuna Open 2013!

Lördagen den 4:e maj spelas den nionde upplagan av Eskilstuna Open på Vilsta DGB. Tävlingen ingår i Mälartouren och är PDGA-sanktionerad.

Klasser: Open, avancerad, motion, dam och junior.

Format: 2x18 + 9 final för de fyra första i varje klass. Om en klass har mindre än fyra deltagare sker ingen final. Preliminära finalhål: 1, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 15, 16.

Banan: Inga större ändringar mot förra året utöver några strategiska träd som har fällts. http://eskilstunadgc.se/banan.php

Anmälan: Vi ser gärna att så många som möjligt skickar in föranmälan för att förenkla administrationen. Skicka gärna en föranmälan med namn, klass, klubb och PDGA-nummer till This is a mailto link så behöver du bara komma in och närvaroanmäla samt betala på morgonen. Anmälan/närvaroanmälan på plats sker i Vilsta raststuga (bredvid caféet) mellan 09.00-09.30. Spelarmöte 09.45 och start ca 10.00.

Avgifter: 60kr (Juniorer 20kr). Medtag gärna jämna pengar om möjligt.

Regler: Vi följer PDGA:s regelbok med de avsteg som är brukligt på Mälartouren.

Pay-out: Enligt Mälartourens riktlinjer.


Veckogolf: För er som inte bor så långt bort så har Eskilstunas Veckogolf dragit igång och på måndag (29/4) har ni chansen att träna lite på banan under tävlingslika förhållanden inför tävlingen om ni känner för det.

Mat: Finns i direkt anslutning till banan på Vilsta Sportcafé. Dagens rätt serveras och det finns även övrig meny att välja ifrån men väntetiden kan då vara längre. Som brukligt så tar vi lunch en (1) timme från det att sista grupp har kommit in.
Det finns även flera pizzerior inom kort avstånd från banan.

Hitta: För att hitta till banan/parkeringen så kan ni använda eniro länken eller GPS-koordinaterna nedan. http://kartor.eniro.se/m/a4X8H

Uppdaterad: 22 APR 2013 22:08 Skribent: Pontus Persson

Postadress:
Eskilstuna DGC - Frisbee
Carl Tillenius, Hisingsgatan 8
63350 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0703069432
E-post: This is a mailto link

Se all info